Bine aţi venit pe site-ul Primăriei comunei Poşaga!

Comuna Poşaga este aşezată în partea estică a Munţilor Apuseni ,pe o vale cu acelaşi nume, care se varsă în râul Arieş la aproximativ jumătatea distanţei dintre Câmpeni şi Turda.
Din anul 1968 face parte din punct de vedere administrativ din judeţul Alba şi se afla la o distanţă de 100 km de reşedinţa judeţului, Municipiul Alba Iulia. Comuna se compune din 7 sate: Poşaga de Jos - centru de comună, Poşaga de Sus, Sagagea, Oraşti, Corteşti, Incesti şi Lunca Arieş.
Satele sunt aşezate pe cursul văii Poşagii, pe o întindere de 20 km, cu excepţia satului Lunca care este aşezat pe ambele maluri ale râului Arieş, în aval cu 3 km faţă de punctul de vărsare a văii Poşagii în râul Arieş.

Stimaţi concetăţeni

Primăria Posaga În calitate de primar al comunei Poşaga, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site, în numele comunităţii acestei comune, administraţiei publice locale şi al meu personal.
Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna şi pe noi.
Mulţumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.
Cu siguranţă în urma informaţiilor primite, veţi găsi măcar un lucru care vă va capta atenţia şi dorinţa de a cunoaşte pe viu frumuseţea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoşi, ospitalieri şi farmecul unei comune primitoare.

Primar Bulgăr Ionel